Bij Engel winkelcafé werken wij samen met...

 

onze geliefde leveranciers met ieder een eigen verhaal. Zo krijgen we elke dag verse producten in huis

en ontvangen we telkens weer nieuwe creatieve spulletjes voor in de winkel, zoals de zachte vachten van Texels Vilt

en de kleurrijke huisjes gemaakt in het Atelier van Aventurijn. Meer weten? Neem een kijkje achter de schermen

en leer ze kennen!

 

​​​​​​​

 

ATELIER EVERDIEN

 

De porseleinen tolvaasjes, koffie kopjes en engeltjes, wie kent ze niet! Al deze mooie producten zijn te vinden in onze zaak en gemaakt door Everdien.

 

Wij – Iza, Babette en Myrna – namen een kijkje achter de schermen om het gehele proces achter deze producten zelf te kunnen ervaren en het met jullie te mogen delen.

 

HOUSEHOLD

 

Duurzaam, circulair en mooi is het glaswerk van Household hardware. Handgemaakt in Marokko en gemaakt van oud glaswerk dat door de bevolking wordt verzameld. Elk glas

is uniek, zowel kleur als vorm is elke keer

weer anders.

 

Ook hebben we op het moment bijvoorbeeld manden die zijn gemaakt van oude autobanden, en zo is er regelmatig wat nieuws te vinden.

 

Texels Vilt

 

Iza en Myrna bezochten samen het creatieve atelier van Texelsvilt. Texelsvilt is een bedrijf wat 10 jaar geleden is opgericht door Rebecca Geskus. Sinds een aantal jaar werkt ze hier nu samen met haar man Jan Gremmen.

 

Rebecca studeerde rond 1980 schilderen aan de kunstacademie Artez in Kampen (toen nog CABK). Na haar studie verhuisde ze naar Amsterdam waar ze veel ervaringen opdeed in film- en televisiedecor. Het is fijn om daarop terug te kijken, vertelde ze ons.