Arrangementen

 

Lunchtijd aan boord van mvb Ooster-Schelde. Graag laten wij u kennis maken met onze schipperslunch. Deze bestaat gevarieerd uit:

Stoere boterhammen met regionaal beleg en zeemansboter, en uiteraard een flinke beker verse soep uit eigen kombuis. Ook kunnen we voor uw evenement handzame belegde kleine broodjes uitdelen om het uw relaties zo makkelijk mogenlijk te maken.

 

Liever borrelen? Scheepshapjes, een bitterbal of een aangeklede ‘Five O’clock’ borrel. Hierbij staan op tafel diverse broodsoorten met smeersels en wij vullen dit aan met happen naar keuze. Net geen volledige maaltijd, en meer dan happen. Natuurlijk vergeten wij ook niet de nootjes, zoutjes en olijven op tafel te zetten

 

Walking diners met passende wijnen en waters of een foodstation met koude en warme gerechten? Maak in overleg uw eigen keuze.

Ervaar ook eens het culinaire moment van een Captains Diner. Een passend voorstel voor 3, 4 of 5 gangen is mogelijk.

 

In de zomer laten wij u graag kennis maken op het promenadedek met onze Big Green Egg met regionaal vlees en eigen salades, lekker afsluitend met huisgemaakte toetjes of onze heerlijke gebakjes.

 

In de kombuis koken wij graag regionaal en met de seizoenen. Vers, lekker, simpel en puur.

Neem een kijkje aan boord van onze mvb Ooster-Schelde en vraag naar de mogelijkheden.

 

In de kombuis koken wij graag regionaal en met de seizoenen. Vers, lekker, simpel en puur.

 

Neem een kijkje aan boord van onze mvb Ooster-Schelde en vraag naar de mogelijkheden.

 

 

Culinair

 

In onze kombuis bereiden wij de meest (h)eerlijke gerechten.
Ontvangst met lunch? En de dag afsluiten met een heerlijk diner? Hier bieden wij enkele suggesties:

 

Scheepslunch
In onze kombuis bereiden we een (h)eerlijke schipperslunch. We werken met biologische en verse producten uit de regio, van hoge kwaliteit.

Vegetarisch of liever glutenvrij? Wij maken het voor u klaar.

Op diverse plekken in onze sfeervolle salon plaatsen we foodstations, gevuld met heerlijke broodjes. Wellicht daarnaast een tosti bar? Onze bemanning gaat rond met glazen verse soep, gemaakt in onze kombuis. Bij de bar staan wij klaar met een glas biologisch sap, melk of koffie en thee van De Eenhoorn. Een goede basis voor de rest van de dag.

 

Barbecue op het dek
Bij warm weer verwelkomen wij u graag op ons zonnedek. Onze bemanning loopt rond met heerlijke verfrissende drankjes terwijl de barbecue wordt aangestoken. Vleesproducten halen wij bij UwStadsboer en Slagerij Haverkort. Mooie (h)eerlijke biologische producten uit de omgeving van Zwolle. Onze chef maakt heerlijke salades en andere bijgerechten voor u klaar en bereidt op aanvraag de lekkerste producten op de barbecue.

 

Walking Dinner in onze salon
Terwijl u gezellig borrelt en bijpraat, loopt onze bemanning door de salon met lekkere kleine gerechtjes, bereid in onze kombuis. Van kleine vleesgerechten, tot glaasjes soep of salade, wat u maar wenst. Diverse kleine gerechten, bestaande uit kwalitatief hoogstaande biologische producten, die samen een goed vullende maaltijd vormen.

 

Huisgekookt traditioneel buffet
Wanneer u het wenst creëren we een prachtig buffet, totaal naar uw wensen en smaak samengesteld. Diverse vlees- of visgerechten, lekkere gezonde salades, brood met zeemansboter; alles is mogelijk bij ons aan boord.


Wij werken met uitsluitend biologische en eerlijke producten uit de regio.

Dat kunt u proeven. Glutenvrij, veganistisch of suikerarm? Wij houden rekening met uw wensen.

 

Duurzaam, fairtrade en biologisch en dat proeft u.

 

038 422 0068

 

 

 

 

Partners en leveranciers

 

Kwaliteit kunnen wij, De Horeca Mannen, enkel leveren in samenwerking met goede leveranciers.

 

Uw (zakelijke) borrel of evenement vullen we graag in zoals u dit wenst, en als dat nodig is zoeken wij hierbij de kwaliteiten van passende leveranciers.

 

Wij werken samen met zorgvuldig gekozen lokale partners waarbij oog voor natuur, mens en dier vanzelfsprekend is. Wij stellen enkele van deze partners aan u voor:

 

Your Total Lifestyle en Via coaching en training
Succes in de horeca staat en valt bij gezonde collega’s. Als onze collega’s zich prettig voelen en goed in hun vel zitten dan vertaalt zich dit ook naar onze gasten toe. Wij vinden het werken aan een warme en veilige werksfeer bij alle activiteiten van de Horeca Mannen zeer belangrijk en stimuleren onze collega's om bewust om te gaan met lichaam en geest. Your Total Lifestyle en Via Coaching en Training zijn de partners die ons hierbij helpen, door middel van een gericht vitaliteitsprogramma voor alle vaste collega's bij de Horeca Mannen en met advies op het gebied van voeding, levensstijl en coaching.

 

Hiawatha
Hiawatha verzorgt originele dagjes uit in Zwolle en Dalfsen, met een overwegend maritiem thema. In samenwerking met Hiawatha is onze ‘Wie is de Mol van de Ooster-Schelde/escape room’ beleving tot stand gekomen, een bijzonder leuke activiteit voor een teambuilding of familiedag. Tevens is het mogelijk om via ons een rondvaart te boeken of om sloepen te huren om de stad Zwolle vanuit een ander oogpunt te bekijken.

 

Engel Winkelcafé
Midden in hartje Zwolle staat Engel Winkelcafé. Een bijzonder leuke winkel en café in één waar u kunt genieten van (h)eerlijke producten met een goede achtergrond. Hier kunt u met een kleine groep terecht voor koffie met lekkers of een gezonde lunch. En zoekt u nog een cadeautje voor iemand anders of iets leuks voor uzelf? Bij Engel is altijd wel wat leuks te ontdekken.


 

Tuinderij 'De Spoolderberg'
Joke verzorgt van voorjaar tot najaar de smakelijkste groentes en kruiden vanaf haar tuinen. Met liefde opgegroeid, biologische stadslandbouw.

 

Haverkort

Biologische slagerij Haverkort levert verantwoord vlees van biologische boeren, met het welzijn van dier en mens als hoogste prioriteit.

 

UwStadsboer
Wij werken graag met lokale leveranciers. Een mooi voorbeeld hiervan is UwStadsboer. Hij zorgt voor heerlijk biologisch vlees. In de uiterwaarden van de IJssel bij Zwolle lopen zijn koeien vrij rond in de buitenlucht. En na een goed leven worden ze door een kleinschalige biologische slager geslacht. Zo stimuleren we gezond en duurzaam eten: pure, gezonde producten van goede kwaliteit, gemaakt met respect voor natuur en dieren. Biologisch en uit de eigen omgeving zodat we onze ecologische voetafdruk klein houden.

 

Harry de Smaakspecialist

De heerlijke kazen die wij serveren, worden geleverd door Harry de Smaakspecialist. Harry werkt samen met lokale producenten die werken volgens de Slow Food gedachte: Good, Fair and Clean. Samen met Harry zijn wij doorlopend op zoek naar die ene bijzondere kaas die zo lekker smaakt bij de borrel. En dat proef je!

 

De Eenhoorn Koffie en Thee

Aan boord serveren wij (h)eerlijke koffie en thee, geleverd door koffiebranderij De Eenhoorn uit Kampen. De Eenhoorn koopt de beste koffiebonen rechtstreeks van de koffieplantages. Fairtrade, biologisch en heerlijk van smaak.

 

De Klok

Bij een historisch zeeschip hoort een stoere pils. Vandaar dat wij de keuze hebben gemaakt om bij ons aan boord Kornuit te schenken. Verrassend fris pils met een zachte afdronk. Onze drankenleverancier biedt een mooi passend assortiment dranken en levert optimale service. Zo kunt u aan boord ook genieten van speciaal bieren van de Schelde brouwerij: Lamme Goedzak, Strandgaper en Zeezuiper.