Persoonlijk

Van verjaardagsfeest tot huwelijksbootje en van afscheidsreceptie tot promotiefeest. Vier uw feest op onze mvb Ooster-Schelde en laat u verrassen door de vele mogelijkheden aan boord.
Ons schip is gebouwd in 1933 en heeft jarenlang dienst gedaan als veerboot op de Zeeuwse wateren. Een rijke historie wat het schip een unieke en prachtige locatie maakt voor uw evenement.

 

Onze gastvrije bemanning staat voor u klaar om een onvergetelijke dag van uw verjaardag, trouwerij of zakelijke partij te maken. We nemen u graag het werk uit handen. Kom genieten van onze gastvrijheid, kwaliteit en persoonlijke aandacht, we verzorgen uw dag tot in de puntjes. Van fotograaf tot muzikant en van uitnodiging tot give-aways.Ook de aankleding doen we graag volgens uw wensen, van bloemen in uw gewenste kleur tot muziek naar uw smaak. We hijsen zelfs uw eigen vlag in top!

 

Onze bemanning gaat rond met heerlijke scheepshappen en drankjes. Van bitterbal tot sterrendiner met bijpassende wijnen, uw wensen staan voorop. Met mooi weer steken we op het zonnedek de barbecue aan.

 

Wilt u meer? Als u wilt regelen wij sloepen voor uw voor een mooie tocht over de Zwolse stadsgracht. Of liever een wandeling? Wij zorgen voor een leuke stadsgids om u de meest bijzondere plekken van Zwolle te laten zien.

 

 

Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.
Graag tot gauw bij ons aan boord! 

 

 

 

Een onvergetelijke verjaardag bij ons aan boord

Gezellige reünie aan boord

De perfecte trouwlocatie in Zwolle

Vier uw jubileum op een unieke locatie

Voor een passend afscheid van je dierbare