Een unieke trouwlocatie

Heeft u de ring al binnen en zoekt u een sfeervolle plek voor een aanzoek? Bent u op zoek naar de perfecte trouwlocatie in Zwolle, of bent u al wat langer getrouwd en vindt u dat het tijd is voor een gezellige borrel?

 

Niets is zo romantisch als trouwen op het water. Ga voor het perfecte plaatje en vier uw bruiloft of jubileum aan boord van onze sfeervolle Ooster-Schelde. 


Ons schip is gebouwd in 1933 en heeft jarenlang dienstgedaan als veerboot op de Zeeuwse wateren. Een rijke historie, wat het schip een unieke en prachtige locatie maakt voor uw trouwerij of jubileum.

Onze bemanning staat voor u klaar om een onvergetelijke dag of avond van uw bruiloft te maken. Met persoonlijke aandacht nemen wij u graag het werk uit handen.


Uw dag verzorgen wij tot in de puntjes, van fotograaf tot muzikant en van give-away tot uitnodiging. Ontvangst met bubbels, of een heerlijke kop koffie met wat lekkers? Of uw eigen bruidstaart? Zegt u het maar. Ook de aankleding doen we graag naar uw wensen, van bloemen in uw gewenste kleur tot muziek naar uw smaak.

 

Trouwen op onze unieke locatie in Zwolle? Neem gerust contact met ons op en laat u verrassen door de diverse mogelijkheden.
Graag tot gauw bij ons aan boord!